Τι λέει το ΑΚΕΛ για το Μαρί

Τι λέει το ΑΚΕΛ για το Μαρί

«Σε πρώτη προτεραιότητα η προστασία της ζωής των πολιτών», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση τύπου.

Παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση: 

Με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε χρόνων από το τραγικό ατύχημα στο Μαρί το ΑΚΕΛ τιμά τη μνήμη των θυμάτων εκείνης της τραγωδίας.

Η επέτειος του ατυχήματος πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί ως υπόμνηση της ανάγκης να ξεπεραστούν αγκυλώσεις και παθογένειες στον τρόπο λειτουργίας της κρατικής μηχανής. Η ασφάλεια και η προστασία της ζωής των πολιτών, πρέπει να τίθενται σε πρώτη προτεραιότητα και οι κρατικές υπηρεσίες όχι μόνο να μην υποτιμούν πιθανούς κινδύνους αλλά αντίθετα θα πρέπει έγκαιρα και αποφασιστικά να λαμβάνουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προς αποφυγή τους.

Το ΑΚΕΛ θα συμβάλει με όλους τους τρόπους που έχει στη διάθεση του έτσι που οι υπηρεσίες του κράτους έχουν την στήριξη αλλά και την καθοδήγηση που χρειάζονται για να μπορούν με επάρκεια να υλοποιούν αυτά τα καθήκοντα. Η προσοχή της πολιτείας πρέπει να στραφεί προς αυτή την κατεύθυνση.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Χλώρακα: Στο εδώλιο ο πατέρας για τον θάνατο του 3χρονου γιου του – Τα κρίσιμα ερωτήματα

Τραγωδία στη Χλώρακα: Στο εδώλιο ο πατέρας για τον θάνατο του 3χρονου γιου του – Τα κρίσιμα ερωτήματα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από τη σοκαριστική τραγωδία που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην τουριστική περιοχή της Χλώρακας στην Πάφο, με θύμα ένα τρίχρονο αγοράκι από τη Βρετανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE