Βουλευτικές Εκλογές: Ιδού όλοι οι υποψήφιοι ανά επαρχία - Τα ποσοστά γυναικών και οι ανεξάρτητοι
O Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει, ότι σήμερα υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για τις Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026.

Καλεσμένοι στο στούντιο ήταν οι Μιχάλης Σοφοκλέους (ΔΗΣΥ), Χριστιάνα Ερωτοκρίτου (ΔΗΚΟ), Γιώργος Λουκαΐδης (ΑΚΕΛ) και μέσω skype, ο Νικόλας Ιωαννίδης, γιός του αδικοχαμένου πλοίαρχου Αντρέα, διοικητή της ναυτικής βάσης στο Μαρί.
Ο Νικόλας Ιωαννίδης, πήρε πρώτος τον λόγο ασκώντας κριτική στον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού για τις σημερινές του δηλώσεις.
Ο Γιώργος Λουκαίδης, αρνήθηκε να μπει σε διάλογο με τον κύριο Ιωαννίδη καθώς όπως ανέφερε δεν τον είχαν ενημερώσει από τον σταθμό.
Η στάση του κυρίου Λουκαίδη, σχολιάστηκε από τον κύριο Ιωαννίδη ο οποίος ζήτησε εξηγήσεις με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αναστάτωση.
Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




