Θερινό Σινεμά!! Φανερωμένη 16

Θερινό Σινεμά!!  Φανερωμένη 16

Οι νότες απ’ την τελευταία σκηνή της ταινίας με το «Time of my Life» πλημμύρισαν τη μεγαλύτερη αυλή της Λευκωσίας συγκινώντας τους εκατοντάδες θεατές που βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν τη θερινή προβολή του φιλμ «Dirty Dancing».

Η βραβευμένη ταινία, με Όσκαρ Καλύτερης Μουσικής, προβλήθηκε στα πλαίσια του Faneromeni16, του φεστιβάλ που έβαλε ως στόχο και σκοπό να αλλάξει τα βράδια του φετινού καλοκαιριού και να ζωντανέψει ακόμα περισσότερο την παλιά πόλη της Λευκωσίας δίνοντας μια άλλη, φρέσκια πνοή στο χώρο.

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου σε συνεργασία με τους Λευκωσιάζω συνεχίζει  τις θερινές προβολές στο Faneromeni16 κάθε Τετάρτη για όλο τον Ιούλιο και όχι μόνο. Για περισσότερες πληροφορίες www.boccf.org, facebook/boccf, 22 128157. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι «επόμενες γενιές» και η επόμενη Προεδρία: Το πολιτικό αδιέξοδο του ΔΗΣΥ απέναντι στον Χριστοδουλίδη

Οι «επόμενες γενιές» και η επόμενη Προεδρία: Το πολιτικό αδιέξοδο του ΔΗΣΥ απέναντι στον Χριστοδουλίδη

Πίσω από τη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, για τη δημοσιονομική υπευθυνότητα, διαμορφώνεται ήδη η μάχη του 2028.