Φόνος Αγίας Νάπας: «Χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης η Σοφία Γρηγορίου» - Ένσταση και για την κράτηση της Σωτήρας

Φόνος Αγίας Νάπας: «Χρήζει  ψυχιατρικής παρακολούθησης η Σοφία Γρηγορίου» - Ένσταση και για την κράτηση της Σωτήρας

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου για τις 5 Σεπτεμβρίου παρέπεμψε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας του υπόπτους για το φονικό στην Αγία Νάπα.

Οι τέσσερις ύποπτοι Μάριος Χριστοδούλου άλλως «Μπένης», Παναγιώτης Πένταυκας, Σοφία Γρηγορίου και Ντέγιαν Λόι αντιμετωπίζουν κατηγορίες 26 κατηγορίες οι οποίες επισύρουν ποινή δια βίου φυλάκισης.

Ο δικηγόρος της Σοφίας Γρηγορίου, συντρόφου του «Μπένη» έφερε ένσταση στην περαιτέρω κράτηση της αφού όπως ανέφερε στο δικαστήριο η ίδια «χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης καθώς υπέστη ψυχικό κλονισμό λόγω των πιεστικών ανακρίσεων».

Ένσταση στην κράτηση και της  Σωτήρας Νεοφύτου, συντρόφου του Πάμπου Ανδρέου,  έφερε ο δικηγόρος της.

Οι δικηγόροι και των δυο υπόπτων ανέφεραν στο δικαστήριο ότι είναι έτοιμοι καταβάλουν το ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ ώστε να αφεθούν ελεύθερες με περιοριστικούς όρους, παραδίδοντας διαβατήρια ταξιδιωτικά έγγραφα ταυτότητα άδεια οδηγού και να παρουσιάζονται κάθε μέρα σε αστυνομικό σταθμό.

Την Δευτέρα 18/7 και η ώρα 10:00 το δικαστήριο θα αποφασίσει αν θα παραμείνουν η όχι υπό κράτηση μέχρι και την δίκη.

Διαβάστε Επίσης:

Φόνος Αγίας Νάπας: Ορίστηκε ημερομηνία για παραπομπή των υπόπτων στο Κακουργιοδικείο - Η μαρτυρία κλειδί στην υπόθεση

Φόνος Αγίας Νάπας: Στο δικαστήριο το «Αλεξούι» μαζί με τους συγγενείς Καλοψιδιώτη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ​

Σε απευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο για το άγριο φονικό της Αγ.Νάπας

 Ήθελαν νεκρό και το «Αλεξούι» - Νέα εντάλματα σύλληψης από την Αστυνομία

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

"Κράτος και κοινωνία να συνεργαστούμε για να μπορέσουμε να πατάξουμε το έγκλημα" ανέφερε το βράδυ του Σαββάτου από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας σε δηλώσεις του ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Κώστας Φυτιρής, με αφορμή το σοβαρό επεισόδιο πυροβολισμών που έγινε το απόγευμα στην Λάρνακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE