Kαρέ -καρέ η επίθεση των πραξικοπηματιών στο ξενοδοχείο που έμενε ο Ερντογαν - ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Kαρέ -καρέ η επίθεση των πραξικοπηματιών στο ξενοδοχείο που έμενε ο Ερντογαν - ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οι στρατιώτες πήγαν στη Μαρμαρίδα με τρία ελικόπτερα, ωστόσο, την τελευταία στιγμή ο Ερντογάν κατάφερε να διαφύγει.

Λίγες ώρες αφότου το πρακτορείο Reuters αποκάλυψε ότι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (15/7), δύο τουρκικά F-16 που ελέγχονταν από τους πραξικοπηματίες παρενόχλησαν το αεροσκάφος του Ερντογάν, είδε το «φως» της δημοσιότητας ένα βίντεο-ντοκουμέντο από την επιχείρηση εξουδετέρωσης του Τούρκου προέδρου.

Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu δημοσίευσε τη Δευτέρα (18/7) το βίντεο με τις κρίσιμες στιγμές από την προσπάθεια των στρατιωτών που συμμετείχαν στο πραξικόπημα να εξουδετερώσουν τον Ερντογάν, στο ξενοδοχείο στο οποίο παραθέριζε, στη Μαρμαρίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι στρατιώτες πήγαν στη Μαρμαρίδα με τρία ελικόπτερα από την περιοχή της Σμύρνης, ωστόσο, την τελευταία στιγμή ο πρόεδρος της Τουρκίας κατάφερε να διαφύγει και γλίτωσε από την ρουκέτα που εκτόξευσαν.

Δείτε εικόνες από το ξενοδοχείο

protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.