ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Βάρεσε κανόνι» αλυσίδα καταστημάτων στην Κύπρο! «Στο δρόμο» οι εργαζόμενοι

«Βάρεσε κανόνι» αλυσίδα καταστημάτων στην Κύπρο! «Στο δρόμο» οι εργαζόμενοι

«Πάγωσε» η αγορά στο άκουσμα ότι η μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων αντιμετώπιζε τεράστια προβλήματα, τα οποία την οδήγησαν στο «λουκέτο» αφήνοντας στο δρόμο 450 εργαζόμενους τον Απρίλιο του 2016 στην Ελλάδα. 58 χρόνια στο παζάρι, χάθηκαν μέσα σε λίγους μήνες, ενώ από την πτώχευση δεν άντεξαν ούτε και τα καταστήματα στην Κύπρο

Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού

Παρά την αρχική ενημέρωση πως η πτώχευση της εταιρείας στην Ελλάδα δεν θα είχε αντίκτυπο στα καταστήματα στην Κύπρο,  κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη με αποτέλεσμα τα μαγαζιά της Ηλεκτρονικής Κύπρου, αθόρυβα να κλείσουν (προσωρινά στην αρχή, αλλά δεν ξανάνοιξαν ποτέ) πριν από δύο περίπου μήνες.

Αρχικά έκλεισε το κατάστημα στην Πάφο, ακολούθησε αυτό της Λευκωσίας, ενώ και στη Λεμεσό η «Ηλεκτρονική Κύπρου»  κλείδωσε οριστικά στα μέσα Μαΐου, αφήνοντας στο δρόμο τους 20 περίπου εργαζόμενους, τους οποίους  όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εξόφλησε μέχρι τελευταίου σεντ, όπως ακριβώς έγινε και με τους προμηθευτές της εταιρείας.

Δυστυχώς τα καταστήματα στην Κύπρο, ενώ κατέγραφαν ποσοστά κερδοφορίας, ήταν το «θύμα» της πτώχευσης της Ηλεκτρονικής Αθηνών, καθώς δεν έγιναν έγκαιρα οι απαιτούμενες κινήσεις ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία τους στο νησί μας.

Η «Ηλεκτρονική», δραστηριοποιείτο  στην Κύπρο για τουλάχιστον μια 15ετια και είχε μια μεγάλη μερίδα πολιτών που την εμπιστευόταν για τις αγορές τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top