ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε ιδιοκτήτρια γραφείου εξευρέσεως εργασίας – Ξεσκεπάστηκε κύκλωμα με αλλοδαπούς

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε ιδιοκτήτρια γραφείου εξευρέσεως εργασίας – Ξεσκεπάστηκε κύκλωμα με αλλοδαπούς

Έφερνε αλλοδαπούς ως οικιακούς βοηθούς σε διάφορα πρόσωπα όμως ποτέ δεν είχαν εργαστεί σε αυτά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 12/07, το ΤΑΕ Λεμεσού έλαβε πληροφορία πως αλλοδαποί ήρθαν στην Κύπρο με πλαστά έγγραφα και με ψευδείς παραστάσεις.

Μάλιστα, μελή του ΤΑΕ Λεμεσού, έκαναν έρευνα σε συγκεκριμένη οικία όπου εντόπισαν τέσσερις αλλοδαπούς άντρες. Από τον έλεγχο των εγγράφων τους διαπιστώθηκε πως στις άδειες παραμονής τους, αναγράφονταν πως ήρθαν στην  Κύπρο ως οικιακοί βοηθοί και ως εργάτες. Επίσης, στα έγραφα τους αναγράφονταν πως οι ίδιοι δούλευαν σε συγκεκριμένα άτομα, όμως ουδέποτε είχαν εργαστεί σε αυτά.

Οι τέσσερις αλλοδαποί άντρες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν ενώπιον δικαστηρίου όπου διέταξε την προσωποκράτηση τους.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, εξασφαλιστικέ μαρτυρία εναντίον 41χρονου υπαλλήλου γραφείου εξευρέσεως εργασίας. Ο 41χρονος συνελήφθη ενώ στις 14/07 προέκυψε μαρτυρία εναντίον 48χρονης γυναίκας κάτοικο Λεμεσού.

Τη Δευτέρα (18/07) η 52χρονη συνελήφθη  για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις.

Να σημειώσουμε πως πρόκειται για ιδιοκτήτρια γραφείου εξευρέσεως εργασίας.

Οι τέσσερις αλλοδαποί και η 52χρονη οδηγήθηκαν το πρωί της Τρίτης (19/07) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για αίτημα ανανέωσης καις προσωποκράτησης αντίστοιχα.

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top