ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Βρήκαν σημαία του ISIS στο δωμάτιο του Αφγανού που επιτέθηκε με τσεκούρι σε επιβάτες τρένου

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Βρήκαν σημαία του ISIS στο δωμάτιο του Αφγανού που επιτέθηκε με τσεκούρι σε επιβάτες τρένου

Σημαία της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος βρέθηκε στο δωμάτιο του αφγανού πρόσφυγα που επιτέθηκε με μαχαίρι και τσεκούρι τραυματίζοντας τέσσερα άτομα χθες (18/7) στο βράδυ σε γερμανικό τρένο, ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Βαυαρίας Γιόακιμ Χέρμαν.

«Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο δωμάτιο όπου ζούσε βρέθηκε αυτοσχέδια σημαία του Ισλαμικού Κράτους», δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο ZDF ο βαυαρός υπουργός προσθέτοντας ότι, σύμφωνα με μαρτυρία, ο νεαρός Αφγανός φώναξε «Αλλάχ Ακμπάρ» την ώρα της επίθεσης.

iEfimerida.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.