Διακόπηκε ποδοσφαιρικός αγώνας λόγω... ντου από μέλισσες! - BINTEO

Διακόπηκε ποδοσφαιρικός αγώνας λόγω... ντου από μέλισσες! - BINTEO

Μόλις δέκα λεπτά κράτησε ο αγώνας, καθώς οι... απρόσκλητοι επισκέπτες προκάλεσαν την διακοπή του.

Επίθεση από μέλισσες «χούλιγκαν» δέχθηκαν οι παίκτες του αγώνα ανάμεσα στην Ρίβερ Πλέιτ και την Αούκας Κίτο στο Εκουαδόρ, με το παιχνίδι να διακόπτεται μόλις δέκα λεπτά μετά την σέντρα. Όπως φαίνεται και στα βίντεο που έκαναν τον γύρο του κόσμου, οι απρόσκλητοι επισκέπτες δεν επέστρεψαν την διεξαγωγή του αγώνα, σε μία από τις πιο ασυνήθιστες αιτίες αναβολής ποδοσφαιρικής αναμέτρησης.

Δείτο το βίντεο

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE