Ελένη Φουρέιρα: Bουτιές στη Χάλκη με μικροσκοπικό μπικίνι - ΦΩΤΟ

Ελένη Φουρέιρα: Bουτιές στη Χάλκη με μικροσκοπικό μπικίνι - ΦΩΤΟ

Στην Χάλκη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές βουτιές της η Ελένη Φουρέιρα.

Η όμορφη τραγουδίστρια που όπως φαίνεται αυτό τον καιρό προσπαθεί να ξαναβρεί τα βήματα της έπειτα από το χωρισμό της μακροχρόνιας σχέσης που είχε με τον Σπυράγγελο Λυκούδη όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, βρέθηκε στην Χάλκη για μερικές στιγμές χαλάρωσης.

Η Ελένη Φουρέιρα αναστάτωσε το Instagram από μια φωτογραφία που ανάρτησε με μικοροσκοπικό μπικίνι στην οποία φαίνεται η πίσω όψη της.

Η ανάρτησή της προκάλεσε τα καταιγιστικά σχόλια των φίλων της και όπως θα δείτε δεν είναι παράλογο..

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE