«Κόκκινος συναγερμός» στο ΓΣΠ για τον αγώνα Ομόνοια - Μπεϊτάρ

«Κόκκινος συναγερμός» στο ΓΣΠ για τον αγώνα Ομόνοια - Μπεϊτάρ

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας λήφθηκαν για τον αγώνα μεταξύ της Ομόνοιας και Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ που άρχισε στις 19:30.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως για λόγους ασφαλείας, σε διάφορα επίπεδα στο στάδιο ΓΣΠ της Λευκωσίας υπάρχουν πέραν των εκατό πλήρως εξοπλισμένων αστυνομικών.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, για το παιχνίδι έχουν επιστρατευτεί 110 αστυνομικοί από όλες τις Επαρχίες και αρκετοί άλλοι από άλλες υπηρεσίες. Αυτό σε ένα βαθμό είναι λογικό, καθώς πάντα σε παιχνίδια Ισραηλινών λαμβάνονται τέτοια μέτρα ασφαλείας.

Ι.Μάντζιηπα 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE