Πήγαν να κλέψουν το σφαγείο της Κοφίνου αλλά τους χάλασε τα σχέδια ο πληροφοριοδότης!

Πήγαν να κλέψουν το σφαγείο της Κοφίνου αλλά τους χάλασε τα σχέδια ο πληροφοριοδότης!

Συνολικά 11 μοτέρ μηχανημάτων σε μη χρησιμοποιήσιμη κατάσταση και έξι σακούλες με παλιοσίδερα, έκλεψαν δύο άγνωστα άτομα από το κλειστό σφαγείο Κοφίνου, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τα πάρουν μαζί τους αφού έγιναν αντιληπτοί από πρόσωπο που ειδοποίησε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 20.20 την Κυριακή το βράδυ (24/07)  άτομο που βρισκόταν κοντά στο σφαγείο Κοφίνου, αντιλήφθηκε δύο πρόσωπα να κλέβουν αντικείμενα και να τα τοποθετούν εκτός του περιφραγμένου χώρου του σφαγείου.

Ωστόσο ο πληροφοριοδότης έγινε αντιληπτός από τους δύο άγνωστους δράστες οι οποίοι διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς να πάρουν μαζί τους τα αντικείμενα που ήθελαν.

Το άτομο ειδοποίησε αμέσως τον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου μέλη του οποίου μετέβησαν στη σκηνή όπου αντιλήφθηκαν ότι οι δράστες απέκτησαν πρόσβαση στο χώρο κόβοντας την περίφραξη του σφαγείου.

Οι δράστες αφού έσπασαν τη μεταλλική κλειδαριά της αποθήκης όπου υπήρχαν φυλαγμένα διάφορα μηχανήματα και αντικείμενα του σφαγείου, άρχισαν να βγάζουν εκτός του περιφραγμένου χώρου, αυτά που ήθελαν να κλέψουν.

Εκτός του περιφραγμένου χώρου του σφαγείου η Αστυνομία εντόπισε 11 μοτέρ μηχανημάτων σε μη χρησιμοποιήσιμη κατάσταση και έξι σακούλες με παλιοσίδερα.

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE