Πήρε φωτιά το διυλιστήριο νερού στον Κόρνο – Άνδρες της ΕΜΑΚ έσπευσαν αμέσως στο σημείο

Πήρε φωτιά το διυλιστήριο νερού στον Κόρνο – Άνδρες της ΕΜΑΚ έσπευσαν αμέσως στο σημείο

Φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής (24/07) για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε περιφραγμένο χώρο του διυλιστηρίου νερού στο Κόρνο, κατέκαυσε άγνωστης αξίας και ποσότητας καινούργια λάστιχα νερού και δέκα τετραγωνικά μέτρα άγριας βλάστησης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 22.45 χθες βράδυ λήφθηκε τηλεφώνημα από τους επί καθήκοντι υπαλλήλους του διυλιστηρίου νερού στο Κόρνο ότι υπήρχε φωτιά στο περιφραγμένο χώρο του διυλιστηρίου.

Στη σκηνή έσπευσαν άνδρες της ΕΜΑΚ που κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά από την οποία καταστράφηκαν άγνωστης ποσότητας και αξίας καινούργια λάστιχα 2μιση ιντσών που ήταν τοποθετημένα σε ανοικτό χώρο για να χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά νερού.

Η φωτιά κατέκαυσε επίσης και 10 τετραγωνικά μέτρα άγριας βλάστησης.

Σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις υπάρχει το ενδεχόμενο η φωτιά να προκλήθηκε από πλαστικό φωτισμό περίφραξης. Ωστόσο τα ακριβή αίτια θα εξακριβωθούν από τις εξετάσεις που θα διενεργήσουν σήμερα το πρωί η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και η Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE