Εξήγγειλαν υποψηφιότητα Νικόλα για τις Προεδρικές δια της πλαγίου οδού

Εξήγγειλαν υποψηφιότητα Νικόλα για τις Προεδρικές δια της πλαγίου οδού

Ένα προσωπικό ξέσπασμα του υποψήφιου βουλευτή του ΔΗΚΟ Αλέκου Τρυφωνίδη, για τα όσα έγιναν προεκλογικά και δεν κατάφερε να εκλεγεί έφερε τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος στη θέση να προαναγγείλει υποψηφιότητα Νικόλα για τις Προεδρικές του 18’ δια της πλαγίου οδού.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Τρυφωνίδης μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή του «Πολίτη», άφησε αιχμές κατά της ηγεσίας του κόμματος αφού όπως υποστήριξε προώθησε άλλες υποψηφιότητες (Ερωτοκρίτου και Μουσιούτα) εις βάρος της δικής του.

Έτσι, σύμφωνα με τα όσα επικαλείται και δημοσίευμα της εν λόγω εφημερίδας, ρόλο πυροσβέστη ανέλαβε ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Άθως Αντωνιάδης, ο οποίος τοποθετήθηκε στην εκπομπή για τα όσα ο κύριος Τρυφωνίδης ισχυρίστηκε.

Ανάμεσα σε άλλα ο κύριος Αντωνιάδης ο οποίος θεωρείται ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Νικόλα, είπε κάτι που δεν μπορεί να αφήσει και πολλά περιθώρια ερμηνειών. «Σε 1,5 χρόνο ως γνωστόν οδηγούμαστε σε προεδρικές εκλογές, ο Αλέκος Τρυφωνίδης είναι πρώτος επιλαχόν στο ΔΗΚΟ στη Λευκωσία».

Με άλλα λόγια, τι κάνει νιάου – νιάου στα κεραμίδια;

Ο κ. Αντωνιάδης είπε στον Τρυφωνίδη να αντέξει διότι σε 1,5 χρόνο το ΔΗΚΟ θα είναι κυβέρνηση και κάποιος εκ των βουλευτών θα βολευτεί σε υπουργικό έδρανο και εκείνος θα κάτσει στην καρέκλα του βουλευτή…

Βέβαια τα ονόματα των Κατσουρίδη, Λιλλήκα και Θεοχάρους συνεχίζουν να παίζουν, όμως καλά ενημερωμένες πηγές σημειώνουν πως αν ο Νικόλας θέλει να είναι υποψήφιος για το 18’, ως ο μεγάλος του ενδιάμεσου, τότε όλοι αναγκαστικά θα ακολουθήσουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE