ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξήγγειλαν υποψηφιότητα Νικόλα για τις Προεδρικές δια της πλαγίου οδού

Εξήγγειλαν υποψηφιότητα Νικόλα για τις Προεδρικές δια της πλαγίου οδού

Ένα προσωπικό ξέσπασμα του υποψήφιου βουλευτή του ΔΗΚΟ Αλέκου Τρυφωνίδη, για τα όσα έγιναν προεκλογικά και δεν κατάφερε να εκλεγεί έφερε τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος στη θέση να προαναγγείλει υποψηφιότητα Νικόλα για τις Προεδρικές του 18’ δια της πλαγίου οδού.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Τρυφωνίδης μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή του «Πολίτη», άφησε αιχμές κατά της ηγεσίας του κόμματος αφού όπως υποστήριξε προώθησε άλλες υποψηφιότητες (Ερωτοκρίτου και Μουσιούτα) εις βάρος της δικής του.

Έτσι, σύμφωνα με τα όσα επικαλείται και δημοσίευμα της εν λόγω εφημερίδας, ρόλο πυροσβέστη ανέλαβε ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Άθως Αντωνιάδης, ο οποίος τοποθετήθηκε στην εκπομπή για τα όσα ο κύριος Τρυφωνίδης ισχυρίστηκε.

Ανάμεσα σε άλλα ο κύριος Αντωνιάδης ο οποίος θεωρείται ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Νικόλα, είπε κάτι που δεν μπορεί να αφήσει και πολλά περιθώρια ερμηνειών. «Σε 1,5 χρόνο ως γνωστόν οδηγούμαστε σε προεδρικές εκλογές, ο Αλέκος Τρυφωνίδης είναι πρώτος επιλαχόν στο ΔΗΚΟ στη Λευκωσία».

Με άλλα λόγια, τι κάνει νιάου – νιάου στα κεραμίδια;

Ο κ. Αντωνιάδης είπε στον Τρυφωνίδη να αντέξει διότι σε 1,5 χρόνο το ΔΗΚΟ θα είναι κυβέρνηση και κάποιος εκ των βουλευτών θα βολευτεί σε υπουργικό έδρανο και εκείνος θα κάτσει στην καρέκλα του βουλευτή…

Βέβαια τα ονόματα των Κατσουρίδη, Λιλλήκα και Θεοχάρους συνεχίζουν να παίζουν, όμως καλά ενημερωμένες πηγές σημειώνουν πως αν ο Νικόλας θέλει να είναι υποψήφιος για το 18’, ως ο μεγάλος του ενδιάμεσου, τότε όλοι αναγκαστικά θα ακολουθήσουν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top