«Ηχηρή» αποχώρηση από τον Ερμή! Έδιωξαν τον παικταρά

«Ηχηρή» αποχώρηση από τον Ερμή! Έδιωξαν τον παικταρά

Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που έβγαζε μάτια στην Κύπρο όταν πρωτοαγωνίστηκε στο πρωτάθλημά μας, με τις μεγάλες ομάδες να δίνουν μάχη για να τον αποκτήσουν από την ΑΕΚ Λάρνακας πριν αυτός πάρει μεταγραφή για την Βουλγαρία και την CSKA Σόφιας.

Δεν είναι άλλος από τον 27χρονο Νιόνγκο Πρίσο που μετά από ένα επιτυχημένο πέρασμα από το Βουλγάρικο και Ρουμάνικο πρωτάθλημα με γεμάτες σεζόν (πέραν των 70 συμμετοχών και 7 γκολ) πήγε για λίγο στην Ουγγαρία πριν μείνει ελεύθερος και καταλήξει και πάλι στα «ποδοσφαιρικά χωράφια» της Μάλτας, δίνοντας τα χέρια με την άσημη Valetta Fc, ομάδα που αγωνιζόταν πριν έρθει ξανά στην Κύπρο.

Το δεύτερο του όμως πέρασμα από το νησί μας αποδείχτηκε πολύ σύντομα καθώς ο Ερμής Αραδίππου, ομάδα που είχε «κλείσει» για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά, αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία του με τον παιχταρά, που φαίνεται ότι δεν ειναι σε καλή κατάσταση.

Διαβάστε εδώ περισσότερα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eurovision 2025: LIVE όσα συμβαίνουν στον μεγάλο τελικό

Eurovision 2025: LIVE όσα συμβαίνουν στον μεγάλο τελικό

Ξεκίνησε στις 22:00 ο μεγάλος τελικός της Eurovision 2025. Η Κλαυδία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το τραγούδι «Αστερομάτα», ενώ εμφανίζεται στη 17η θέση ανάμεσα στις 26 χώρες που συμμετέχουν. Μεγάλα φαβορί, σύμφωνα με τα στοιχήματα, είναι η Σουηδία, η Αυστρία και η Γαλλία. Δείτε λεπτό προς λεπτό όσα συμβαίνουν στο μεγάλο τελικό

BEST OF TOTHEMAONLINE