ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έπεσε από τη σκάλα ο άτυχος 63χρονος Κίκης Ιωαννίδης

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έπεσε από τη σκάλα ο άτυχος 63χρονος Κίκης Ιωαννίδης

Κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό από ύψος τριών μέτρων ο άτυχος Κίκης Ιωαννίδη, που έχασε τη ζωή του την Τρίτη (03/08) ενώ εργαζόταν σε οικία στον Άγιο Δομέτιο.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Ο Ιωαννίδης ενώ βρισκόταν πάνω σε σκάλα και εργαζόταν σε υπό κατασκευή πισίνας σε κατοικία, έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος τριών μέτρων. Δυστυχώς, την ώρα του τραγικού συμβάντος ο 63χρονος βρισκόταν μόνος του.

Στην σκηνή κλήθηκε  ιατροδικαστής ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Να σημειώσουμε πως την ώρα που εργαζόταν ο Ιωαννίδης, επικρατούσαν υψηλές θερμοκρασίες και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να τον επηρέασαν.

Το ThemaOnline επικοινώνησε  με τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους ο οποίος μας ανάφερε πως «τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου άντρα δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί». Μας επισήμανε πως για την εξακρίβωση έχουν ληφθεί ιστοπαθολογικά δείγματα για εργαστηριακές εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το σενάριο ο άτυχος άντρας να υπέστη κάποιο καρδιολογικό επεισόδιο δεν μπορεί να αποκλειστεί. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE