Συνεργασία Σ. Αραβίας-Γερμανίας για τον εντοπισμό των ηθικών αυτουργών των πρόσφατων επιθέσεων

Συνεργασία Σ. Αραβίας-Γερμανίας για τον εντοπισμό των ηθικών αυτουργών των πρόσφατων επιθέσεων

Η Σαουδική Αραβία προσφέρθηκε να βοηθήσει τους Γερμανούς εισαγγελείς να εντοπίσουν τους ηθικούς αυτουργούς των τρομοκρατικών επιθέσεων που έγιναν τον προηγούμενο μήνα στη Γερμανία, σύμφωνα με δημοσίευμα του Der Spiegel.

Το Γερμανικό περιοδικό επικαλείται υψηλόβαθμη κυβερνητική πηγή για τις πληροφορίες που δημοσιεύει.

Οι αρχές της Σαουδικής Αραβίας βρίσκονται σε επικοινωνία με τις αρμόδιες γερμανικές αρχές, ανταποκρινόμενες σε νέα στοιχεία που δείχνουν ότι οι δράστες των επιθέσεων επικοινωνούσαν διαδικτυακά, με υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους, από τη Σαουδική Αραβία.

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με τσεκούρι που έκανε στις 18 Ιουλίου, 17χρονος πρόσφυγας από το Πακιστάν ή το Αφγανιστάν στο Βούρζμπουργκ. 

Στις 24 Ιουλίου, ένας 27χρονος Σύριος ανατινάχθηκε στο Άνσμπαχ, ενώ το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη και για την επίθεση αυτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE