LIFESTYLE

Μαρίνα Φιλιππίδου: Η θερμή παράκληση της στο Facebook! «Δεν βρίσκω παρηγοριά…»

Μαρίνα Φιλιππίδου: Η θερμή παράκληση της στο Facebook! «Δεν βρίσκω παρηγοριά…»

Πολλές φορές φαίνεται υπερβολικό που κόσμος ζητά βοήθεια μέσω των social media ώστε να εντοπιστεί το κατοικίδιο τους. Αν δεν έχετε στην οικογένεια ένα, δύσκολα μπορείτε να καταλάβετε πως μια γατούλα ή ένας σκύλος αποτελούν μέλος της οικογένειας και τους σπιτιού.

Αυτό θα αισθάνεται και η Μαρίνα Φιλιππίδου. Η Κύπρια παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός εδώ και 10 μέρες έχει χάσει το γάτο της και όπως γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook «παρηγοριά δεν βρίσκω».

Ο γλυκούλης Tζίντζερ όπως αναφέρει η Μαρίνα χάθηκε στην περιοχή της Χοιροκοιτίας και μέσω της ανάρτησης της θερμοπαρακαλεί οποιονδήποτε είδε κάτι να την ενημερώσει

Δέατε τι έγραψε:

Είναι η 10η μέρα που λείπει από το σπίτι το αγγελούδι μου, και παρηγοριά δε βρίσκω...Χάθηκε στη Χοιροκοιτία την περασμένη Πέμπτη, όταν πετάχτηκε από το αυτοκίνητο όπου είχε κρυφτεί από το προηγούμενο βράδυ, χωρίς να τον έχω πάρει είδηση. Τον φωνάζω Τζίντζερ και ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ όποιον υποψιάζεται ότι μπορεί να τον έχει δει να με ενημερώσει!!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top