Ανακατατάξεις στο τηλεοπτικό τοπίο -Νέα αποχώρηση παρουσιαστή από εκπομπή του ΣΙΓΜΑ

Ανακατατάξεις στο τηλεοπτικό τοπίο -Νέα αποχώρηση παρουσιαστή από εκπομπή του ΣΙΓΜΑ

Η ενημερωτική εκπομπή του καναλιού αλλάζει πρόσωπο.

Σύμφωνα με το περιοδικό TV Capuccino που κυκλοφορεί το Σάββατο (6/8) η εκπομπή του Σιγμα «Μεσημέρι και κάτι» αλλάζει πρόσωπο. 

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το περιοδικό το "πείραμα" με τους δύο παρουσιαστές (Γωγώ Αλεξανδρινού-Χρήστος Χαραλάμπους) στην μεσημβρινή εκπομπή δεν άρεσε τελικά στο κανάλι και έτσι προσανατολίζονται σε αλλαγές. 

Ο σταθμός αλλά και το τηλεοπτικό κοινό δεν έμειναν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα αφού με την αποχώρηση Νικήτα η εκπομπή έχασε του μισούς της τηλεθεατές. 

Παρόλο που ο νέος παρουσιαστής Χρήστος Χαραλάμπους άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις η σύμπραξη του με την Γωγώ δεν έφερε το καλύτερο αποτέλεσμα. 

Πλέον η Γωγώ αναλαμβάνει μόνη της την μεσημβρινή ζώνη του σταθμού, επίσης ο τηλεοπτικό χρόνος της εκπομπής μειώνεται από τις 3 ώρες μέχρι πρότινος, στις 2 ώρες. 

Έτσι από τις 29 Αυγούστου η Γωγώ θα βρίσκεται στο «Μεσημέρι και κάτι» καθημερινά 12:00-14:00 με την εκπομπή να αποκτά περισσότερο κοινωνικό χαρακτήρα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE