ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Δεν φορούσε ζώνη ο 23χρονος Ανδρέου – Αφήνει πίσω του ένα αγγελούδι 13 μηνών...

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Δεν φορούσε ζώνη ο 23χρονος Ανδρέου – Αφήνει πίσω του ένα αγγελούδι 13 μηνών...

Μοιραία έμελλε να είναι η επίσκεψη σε φιλικό σπίτι όπου ήταν καλεσμένος ο άτυχος 23χρονος Ανδρέας Ανδρέου από τον Λυθροδόντα, ο οποίος «έσβησε» στην άσφαλτο τα ξημερώματα της Κυριακής (07/08).

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Η σύγκρουση με άλλο όχημα που οδηγούσε 34χρονος από την Λευκωσία ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα ο 23χρονος να βρει ακαριαίο θάνατο.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα μας ο Υπεύθυνος Τροχαίας Αρχηγείου Γιαννάκης Χαραλάμπους, μας ανέφερε πως «δυστυχώς ο άτυχος 23χρονος δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο Ανδρέου να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια του οχήματος του». Ζώνη ασφαλείας δεν έφερε ούτε και ο 34χρονος οδηγός του έταιρου οχήματος.

Τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου διερευνώνται, ενώ αναμένεται να γίνει και πραγματογνωμοσύνη στην σκηνή.

Η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα σε δηλώσεις της στην ιστοσελίδα μας μετά την διενέργεια της νεκροτομής στη σορού του 23χρονου μάς ανέφερε πως «ο θάνατος του οφείλεται σε πολλαπλές κακώσεις σε όλο το σώμα καθώς και στα ζωτικά όργανα. Από την σύγκρουση ο Ανδρέου τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να φέρει εσωτερική αιμορραγία σε διάφορα όργανα του».

Από την νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του Ανδρέου έχουν ληφθεί αιματολογικά δείγματα για εξετάσεις έτσι ώστε να διαφανεί κατά πόσο ο νεαρός οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης.

Όπως μας επισήμανε ο κ Γιαννάκης Χαραλάμπους, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι για της Τροχαίας ενόψει και των διακοπών του Δεκαπενταύγουστου.

Ο 23χρονος Αντρέας Ανδρέου αφήνει πίσω του ένα κοριτσάκι 13 μηνών.

Διαβάστε ακόμη: Θλίψη για τον χαμό του Αντρέα γνωστός ως «Πούλουκκος» - Το συγκινητικό μήνυμα της συντρόφου του για την κηδεία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE