Γάμος χωρίς γαμπρό έγινε στα κατεχόμενα σύμφωνα με την εφημερίδα Κίπρις

Γάμος χωρίς γαμπρό έγινε στα κατεχόμενα σύμφωνα με την εφημερίδα Κίπρις

Γάμος χωρίς τον γαμπρό έγινε προχθές στην κατεχόμενη Γιαλούσα, καθώς ο γαμπρός είναι από την Τουρκία, και λόγω των απαγορεύσεων εξόδου από τη χώρα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο δικό του γάμο.

Σύμφωνα με την Κίπρις, ο γάμος χωρίς τον γαμπρό, που υπηρετεί τη θητεία του ως φαντάρος στην Τουρκία, είναι κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στα κατεχόμενα.

Στο χώρο της δεξίωσης, στη Γιαλούσα, σημειώνεται, ήταν παρούσα η νύφη Σιμπέλ Οζκιλίτς με τον πατέρα της Μουσταφά. Οι γονείς του γαμπρού Ομέρ Αγάν ήταν επίσης παρόντες και δέχονταν τα συγχαρητήρια του κόσμου. Ο γαμπρός πάντως θα παραστεί, όπως αναφέρεται, στο (αντι)γάμο που θα γίνει στις 14 Αυγούστου, στην επαρχία Σιουρνεμέ της Τουρκίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE