Έπρεπε να γίνει η αποκάλυψη για να μεταθέσουν τον γκαφατζή αστυνομικό – «Δυσμενή» σε σταθμό της... Λευκωσίας

Έπρεπε να γίνει η αποκάλυψη για να μεταθέσουν τον γκαφατζή αστυνομικό – «Δυσμενή» σε σταθμό της... Λευκωσίας

Ενοχλημένη δείχνει η Αστυνομία με την διαρροή στον Τύπο της πληροφορίας και των εγγράφων, αναφορικά με την γκάφα του Αστυνομικού της Κυπριακής Ιντερπόλ, ο οποίος τηλεφώνησε στους επίδοξους εκτελεστές του Φάνου Καλοψιδιώτη αντί στην αντίστοιχη υπηρεσία του Βελιγραδίου.

Ωστόσο η «διαρροή» αυτή έφερε στο φως για άλλη μια φορά την διαφθορά και την διαπλοκή που υπάρχει στις τάξεις της Αστυνομίας.

Παράλληλα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο εν λόγω αστυνομικός μετατέθηκε σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», μόλις χθες Δευτέρα 8/8/2016, για περιστατικό που είχε συμβεί πριν από σχεδόν μισό χρόνο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο πρώην αστυνομικός της Ιντερπόλ θα συνεχίσει την υπηρεσία του σε Αστυνομικό σταθμό της Επαρχίας Λευκωσίας και πιο συγκεκριμένα στη Λακατάμια.

Την ίδια ώρα η μητέρα του Φάνου Καλοψιδιώτη θα ζητήσει από τον αρχηγό της Αστυνομίας όπως «ξηλωθεί» ο εν λόγω αστυνομικός, ενώ παράλληλα θα κινηθεί νομικά κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας μέσω του δικηγορικού γραφείου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΕΠΕ, καθώς θεωρεί ότι η Πολιτεία δεν προστάτευσε τον γιό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Προχωρεί νομικά σε βάρος της κυπριακής Πολιτείας η οικογένεια του Καλοψιδιώτη

Άστραψε και βρόντηξε η μητέρα Καλοψιδιώτη: «Έπρεπε να ξηλώσουν τον αστυνομικό που έκανε την γκάφα!»​

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE