Αυτές είναι οι επιτρεπόμενες παραλίες στην Κύπρο για σκύλους

Αυτές είναι οι επιτρεπόμενες παραλίες στην Κύπρο για σκύλους

Σε καθορισμένες και μόνο παραλίες θα μπορούν να λούζουν τα ζώα συντροφιάς οι ιδιοκτήτες τους σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΚΟΤ, οι οποίες καθορίστηκαν με βάση τις πρόνοιες του Περί Προστασίας της Παραλίας Νόμου, ως περιοχές για λούσιμο σκύλων.

 

Ο ΚΟΤ καλεί το κοινό κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στις εν λόγω παραλίες, όπως φροντίζει για την ασφάλεια των συνανθρώπων του και των σκύλων, καθώς και για τη διασφάλιση των συνθηκών υγιεινής, καθαριότητας και σεβασμού προς το περιβάλλον.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE