ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ: Ληστεία σε τράπεζα βγαλμένη από το cinema - 4 ένοπλοι κρατούσαν ομήρους

ΑΘΗΝΑ: Ληστεία σε τράπεζα βγαλμένη από το cinema - 4 ένοπλοι κρατούσαν ομήρους

Κινηματογραφική ληστεία έγινε την Τρίτη (9/8) το μεσημέρι σε υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στην λεωφόρο Κηφισίας, που βρίσκεται μία ανάσα από την ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις ένοπλοι φορώντας μάσκες πολιτικών προσώπων μπήκαν μέσα στο κτίριο λίγο μετά τις 14:00. Ειδικότερα, στις 14:15 μπήκε ο πρώτος και στην συνέχεια με διαφορά λίγων λεπτών και οι άλλοι τρεις.

Οι δράστες κρατώντας ομήρους το προσωπικό  (8 άτομα) αλλά και τους πελάτες της τράπεζας (5 άτομα) ζήτησαν και πήραν όσα χρήματα υπήρχαν στο χρηματοκιβώτιο. Ωστόσο, το ακριβές ποσό παραμένει άγνωστο.

Οι ίδιοι φαίνεται πως επιχείρησαν να διαρρήξουν και θυρίδες που βρίσκονται στο υπόγειο του καταστήματος. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποίησαν τρυπάνια, αλλά παραμένει άγνωστο αν κατάφεραν τελικά να ανοίξουν θυρίδες, αν ναι πόσες και στην περίπτωση αυτή, τι πήραν.

Μάλιστα, όλα αυτά τα έκαναν με την ησυχία τους, χωρίς να βιάζονται, αφού βγήκαν τελικά από την τράπεζα στις 16:05, δηλαδή, περίπου μιάμιση ώρα αργότερα.

Τότε, οι υπάλληλοι κατάφεραν να καλέσουν τις Αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο.

Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει το υλικό από τις κάμερες για να οδηγηθούν στα ίχνη των δραστών, ενώ εκτιμούν ότι η συγκεκριμένη ληστεία έχει «άρωμα» τρομοκρατίας κια για αυτό έχει ενημερωθεί και η Αντιτρομοκρατική. 

Πάντως, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως έγινε μέρα μεσημέρι σε κεντρικό σημείο της πόλης και κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό.

star.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε προχωρημένη σήψη η σορός του άντρα που βρέθηκε σε πάρκο στη Λευκωσία – Σε εξέλιξη οι έρευνες - Εν αναμονή της νεκροτομής

Μονή Αββακούμ: «Δεν τους ανήκει τίποτα από το μοναστήρι... όπως ήρθαν θα φύγουν» - Υποψίες για ακίνητα και στην Ελλάδα

Ένας στους δέκα νέους ούτε δουλεύουν, ούτε σπουδάζουν – Πόσες γυναίκες και πόσοι άνδρες

Πότε ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει εργοδοτούμενο χωρίς να δώσει προειδοποίηση

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση παύσης του Γεν. Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον Στρόβολο – Εκτεταμένες οι ζημιές



Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει περίπτωση αλλαγής της συμφωνημένης βάσης λύσης του Κυπριακού»

Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει περίπτωση αλλαγής της συμφωνημένης βάσης λύσης του Κυπριακού»

Σε δηλώσεις προέβη ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top