«Το τραγούδι του χελιδονιού» γραμμένο για την Αναστασία Τάσου Ισαάκ που δε γνώρισε τον ήρωα πατέρα της – VIDEO

«Το τραγούδι του χελιδονιού» γραμμένο για την Αναστασία Τάσου Ισαάκ που δε γνώρισε τον ήρωα πατέρα της – VIDEO

Oι ήρωες, Τάσος Ισαάκ και ο Σολωμός Σολωμού, πέφτουν θύματα της τουρκικής θηριωδίας και δολοφονούνται στην γραμμή αντιπαράταξης στις 11 και 14 Αυγούστου του 1996.

Ο Τάσος Ισαάκ δολοφονήθηκε στις 11 Αυγούστου του 1996 κατά τη διάρκεια αντικατοχικής διαδήλωσης στην περιοχή της νεκρής ζώνης, στη Δερύνεια της επαρχίας Αμμοχώστου, ενώ την ημέρα της κηδείας του. 14 Αυγούστου, δολοφονείται και ο εξάδελφος του Σολωμός Σολωμού λίγα μέτρα πιο μακριά.  

Λίγο μετά τη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ , γεννιέται η κόρη του Αναστασία κι ένα χρόνο αργότερα, το 1997, η Χαρούλα Αλεξίου γράφει και παρουσιάζει το «Το τραγούδι του χελιδονιού» που συμπεριλήφθηκε στο δίσκο της «Ένα φιλί του κόσμου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ANT1,OMEGA και ALPHA, σκιαγραφούν ένα πολιτικό τοπίο όπου η μάχη για την κορυφή εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κινούνται σε εξαιρετικά κοντινά ποσοστά, από 15% έως 17%, με τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει εντός των ορίων του στατιστικού σφάλματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE