Η αναφορά του ΠτΔ σε μεταρρυθμίσεις και SAFE πριν την έναρξη του Υπουριγκού - «Είναι σημαντικό να προχωρούμε»
Στις ενέργειες της Κυβέρνησης για εκσυγχρονισμό του κράτους αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.
Ο Τάσος Ισαάκ δολοφονήθηκε στις 11 Αυγούστου του 1996 κατά τη διάρκεια αντικατοχικής διαδήλωσης στην περιοχή της νεκρής ζώνης, στη Δερύνεια της επαρχίας Αμμοχώστου, ενώ την ημέρα της κηδείας του. 14 Αυγούστου, δολοφονείται και ο εξάδελφος του Σολωμός Σολωμού λίγα μέτρα πιο μακριά.
Λίγο μετά τη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ , γεννιέται η κόρη του Αναστασία κι ένα χρόνο αργότερα, το 1997, η Χαρούλα Αλεξίου γράφει και παρουσιάζει το «Το τραγούδι του χελιδονιού» που συμπεριλήφθηκε στο δίσκο της «Ένα φιλί του κόσμου».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις