Βομβάρδισαν σχολείο στην Υεμένη

Βομβάρδισαν σχολείο στην Υεμένη

Δέκα παιδιά θύματα της αεροπορικής επιδρομής στην Υεμένη.

Δέκα παιδιά σκοτώθηκαν στην Υεμένη μετά την αεροπορική επιδρομή που εξαπέλυσαν οι αραβικές συμμαχικές δυνάμεις υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας σε σχολείο που βρίσκεται σε ζώνη που ελέγχουν οι αντάρτες Χούτι, όπως επιβεβαίωσαν σήμερα οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα.

«Είδαμε 10 παιδιά νεκρά και 28 τραυματισμένα, όλα ηλικίας κάτω των 15 ετών που έπεσαν θύμα των αεροπορικών πληγμάτων σε ένα μουσουλμανικό θρησκευτικό σχολείο στην Χεϊντάν», στη βόρεια Υεμένη, δήλωσε η εκπρόσωπος των MSF Μάλακ Σάχερ, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για τον βομβαρδισμό που έγινε χθες.

newsbeast.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE