Το πάθος 80χρονης για το τσιγάρο την έκαψε ζωντανή

Το πάθος 80χρονης για το τσιγάρο την έκαψε ζωντανή

Ένα απίστευτο και συνάμα τραγικό περιστατικό συνέβη στις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης (18/8), στο Γηροκομείο Πειραιά.

 Οι νοσηλευτές εντόπισαν να βγαίνει καπνός από ένα δωμάτιο και αμέσως κάλεσαν την Πυροσβεστική.

Μπαίνοντας μέσα σ’ αυτό, είδαν την ένοικό του, μία 80χρονη γυναίκα να έχει εγκαύματα στο πρόσωπο ενώ το μαξιλάρι της είχε καεί!
 
Μάλιστα, στο κρεβάτι της βρέθηκε και το μισοκαμένο τσιγάρο, το οποίο προκάλεσε τη φωτιά, ενώ εκείνη είχε προλάβει να αποκοιμηθεί.
 
Η 80χρονη μεταφέρθηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις της στο Τζάνειο, όπου και υπέκυψε στα τραύματά της.
 
Οι υπεύθυνοι του γηροκομείου μίλησαν για μια «φανατική καπνίστρια, που δεν αποχωριζόταν το πάθος της».

star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.