ΠΑΦΟΣ: Πήρε φωτιά εκκλησία

ΠΑΦΟΣ: Πήρε φωτιά εκκλησία

Tο απόγευμα της Πέμπτης (18/8) λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά εντός της εκκλησιάς Γέννησης του Σωτήρος στο χωριό Τάλα στην Πάφο.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε από κερί το οποίο τοποθετήθηκε μετά το σβήσιμο του σε κουτί εναποθέτησης χρησιμοποιημένων κεριών. 

Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ένας ξύλινος σκάμνος, 2 καρέκλες, ένα παράθυρο και μέρος του πατώματος. 

Επίσης προκλήθηκαν ζημιές από τον καπνό στην τοιχοποιία της εκκλησίας. 

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής από χωριανούς. 

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με 3 οχήματα. Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία έγινε εξαερισμός και επιθεώρηση.

*φώτο αρχείου

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE