Λουόμενος άρπαξε κουπί και άρχισε να χτυπάει αδέσποτα -Τον πήγαν στο αστυνομικό τμήμα

Λουόμενος άρπαξε κουπί και άρχισε να χτυπάει αδέσποτα -Τον πήγαν στο αστυνομικό τμήμα

Από την παραλία απευθείας στο αστυνομικό τμήμα κατέληξε 47χρονος λουόμενος στην ακτή του Αναύρου στην Μαγνησία.

Τον άντρα προπηλάκισαν άλλοι λουόμενοι όταν τον είδαν να επιτίθεται σε αδέσποτους σκύλους.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr το περιστατικό σημειώθηκε στην ακτή του Αναύρου, όπου την εμφάνισή τους έκανε αγέλη αδέσποτων.

Αρκετοί λουόμενοι αντέδρασαν στη θέα των σκύλων που μάλωναν μεταξύ τους, φοβούμενοι για τα παιδιά τους.

Μόλις είδε το σκηνικό ο 47χρονος, βγήκε από τη θάλασσα, άρπαξε το κουπί από τη βάρκα της ναυαγοσώστριας και επιτέθηκε στα αδέσποτα.

Άλλοι λουόμενοι επιχείρησαν να τον σταματήσουν, ενώ τα σκυλιά είχαν εξαγριωθεί ακόμη περισσότερο. Κλήθηκε αστυνομία και έγιναν προσαγωγές, δεν ακολούθησαν όμως συλλήψεις.

Επί τόπου έσπευσαν και εκπρόσωποι φιλοζωικών σωματείων, ενώ ειδοποιήθηκε και ο δήμος Βόλου για την απομάκρυνση της αγέλης που σύμφωνα με περιοίκους αποτελεί το «φόβο και τρόμο» στην περιοχή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με πιο σκληρά αντίποινα

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με πιο σκληρά αντίποινα

Φλέγεται η Μέση Ανατολή, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE