ΠΥΛΑ: Δύο ανήλικοι τσακώθηκαν με τις μητέρες τους και εξαφανιστήκαν από τα σπίτια τους

ΠΥΛΑ: Δύο ανήλικοι τσακώθηκαν με τις μητέρες τους και εξαφανιστήκαν από τα σπίτια τους

Για ένα ασήμαντο λόγο, παρεξηγήθηκαν, με τις μητέρες τους και αποφάσισαν να κάνουν την «επανάσταση τους» οι δύο ανήλικοι.

Οι δύο ανήλικοι, ρωσικής καταγωγής, εξαφανίστηκαν από τα σπίτια τους αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής (21/8), γεγονός που σήμανε συναγερμό στην Αστυνομία Ορόκλινης.

Η σχετική καταγγελία στον τοπικό αστυνομικό σταθμό έγινε γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας από τους γονείς των δύο παιδιών, οι οποίοι διαμένουν στην τουριστική περιοχή της Πύλας, σύμφωνα με τον «Πολίτη».

Αμέσως μετά την καταγγελία, ξεκίνησαν οι έρευνες για εντοπισμό τους, που διήρκεσαν όλη τη νύχτα.

Στις έρευνες συμμετείχαν άνδρες της Πολιτικής Άμυνας και άνδρες της Λιμενικής.

Τελικά, το πρωί της Δευτέρας (22/8), άνδρες της Πολιτικής Άμυνας εντόπισαν τους δύο ανήλικους σε ακατοίκητο σπίτι σε κοντινή απόσταση από τα σπίτια τους και αμέσως παραδόθηκαν στους γονείς τους.

Είναι γεγονός ότι τα δύο παιδιά είχαν προσχεδιασμένη την εξαφάνιση τους, αφού στον χώρο που βρέθηκαν, υπήρχαν τρόφιμα και κουβέρτες.

Τα δύο παιδιά ανέφεραν ότι είχαν διαφορές με τους γονείς τους και γι’ αυτό αντέδρασαν με αυτό τον τρόπο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του 28χρονου Χαράλαμπου Κωμοδρόμου, ο οποίος εντοπίστηκε αναίσθητος το πρωί της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου στην Πάφο.

BEST OF TOTHEMAONLINE