Κρίσιμες ώρες για την Μίνα Αρναούτη! Ξέσπασε σε λυγμούς στο νοσοκομείο!

Κρίσιμες ώρες για την Μίνα Αρναούτη! Ξέσπασε σε λυγμούς στο νοσοκομείο!

«Γιατί θεέ μου, σε μένα,γιατί πάλι» αναφώνησε η συνεπιβάτης του Παντελή Παντελίδη στο μοιραίο τροχαίο...

Η Μίνα Αρναούτη, όπως και η ίδια είχε γράψει στο facebook, επισκέφτηκε το νοσοκομείο Μυτιλήνης για μία επίσκεψη ρουτίνας και τελικά μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις που της έγιναν θεωρήθηκε υποχρεωτική η νοσηλεία της, αφού έχει πάθει λοίμωξη.

Η λοίμωξη αυτή είναι η αιτία που είναι κλινήρης εδώ και μία εβδομάδα στο νοσοκομείο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Freddo θα παραμείνει έως τις αρχές του Σεπτέμβρη.
«Γιατί θεέ μου σε μένα, γιατί πάλι, δεν αντέχω άλλο» αναφώνησε με λυγμούς η Μίνα πέφτοντας στην αγκαλιά της μητέρας της, Νατάσας, όταν οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι υπάρχει μετεγχειρητική λοίμωξη σε διάφορα μάλιστα σημεία του σώματός της.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE