Το Υπουργικό διόρισε νέο Υπαρχηγό της Εθνικής Φρουράς

Το Υπουργικό διόρισε νέο Υπαρχηγό της Εθνικής Φρουράς

Απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για διορισμό νέου Υπαρχηγού στην Εθνική Φρουρά.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

«Το Υπουργικό Συμβούλιο κατά τη σημερινή (26/8), του συνεδρία αποφάσισε να διορίσει, από τις 9 Σεπτεμβρίου 2016,  τον Υποστράτηγο Ανδρέα Μαρκίδη, ως Υπαρχηγό της Εθνικής Φρουράς, για περίοδο ενός έτους.

Ο κ. Μαρκίδης υπηρετεί στην Εθνική Φρουρά στο βαθμό του Υποστράτηγου τα τελευταία δύο χρόνια και ασκεί τα καθήκοντα του Διοικητή της 1ης Μεραρχίας Πεζικού (ΙΜΠ). Είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων τάξεως 1979.

Αποφοίτησε με επιτυχία από όλες τις Σχολές του όπλου του Πυροβολικού, καθώς επίσης από τη Σχολή Πληροφοριών και από τη Σχολή Αλεξιπτωτιστών. Επιπλέον αποφοίτησε με επιτυχία από την Ανωτάτη Σχολή Πολέμου (ΑΣΠ) και από τη Σχολή Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ)».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE