ΠΑΦΟΣ: Στο εδώλιο του κατηγορουμένου ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας

ΠΑΦΟΣ: Στο εδώλιο του κατηγορουμένου ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου παρουσιάστηκε την Τρίτη (30/08) ο ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας μετά συζύγου, για υπόθεση κατοχής αρχαιοτήτων.

Της Ιωάννας Μαντζιηπα

Πρόκειται για τον ανώτερο αξιωματικό της Αστυνομίας Νίκο Πενταρά μαζί με την σύζυγο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το δικαστήριο Πάφου απήγγειλε κατηγορίες στον κ. Πενταρά και στην σύζυγο του, με την πιο βασική κατηγορία την κατοχή αρχαιοτήτων χωρίς άδεια.

Το δικαστήριο όρισε νέα δικάσιμο για απάντηση στις κατηγορίες στις 7 Οκτωβρίου.

Να θυμίσουμε πως η υπόθεση ήρθε στο φως όταν διαρρήκτης ο οποίος είχε κλέψει αρχαιότητες πιάστηκε στην «φάκα» Αστυνομικών στη Λεμεσό.  Ο διαρρήκτης κατά την διάρκεια της κατάθεσης του ανέφερε πως τα κλοπιμαία τα είχε κλέψει από την εξοχική κατοικία του ζεύγους Πεντάρα στην Πάφο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο διορισμός Χαν απτή απόδειξη ότι η ΕΕ στέκεται στο πλευρό της Κύπρου

ΠτΔ: Ο διορισμός Χαν απτή απόδειξη ότι η ΕΕ στέκεται στο πλευρό της Κύπρου

Ο διορισμός του Γιοχάνες Χαν ως Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό αποτελεί απτή απόδειξη ότι η ΕΕ στέκεται σταθερά και αποφασιστικά στο πλευρό της Κύπρου, είπε την Τέταρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE