ΠΑΡΑ-THEMA

«Σφάχτηκαν» Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι στα social media! «ΨΟΦΟ - GO HELL ALL OF YOU»

«Σφάχτηκαν» Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι στα social media! «ΨΟΦΟ - GO HELL ALL OF YOU»

Ένα γκρουπ στο facebook με την ονομασία «Go North Cyprus Holidays» αποτέλεσε πεδίο πολιτικής διαμάχης μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων.

Συγκεκριμένα, το «Go North Cyprus Holidays» αποτελεί ιστοσελίδα αεροπορικών και ξενοδοχειακών κρατήσεων.

Η εν λόγω ιστοσελίδα ανήρτησε στο facebook ένα διαφημιστικό βίντεο  των κατεχομένων όπου γράφει:

«Εξακολουθείς να σκέφτεσαι αν θα πας στην “Βόρεια Κύπρο”; Μην χάνεις τον χρόνο σου! Απλά κάνε την κράτηση σου τώρα για να περάσεις φανταστικές στιγμές όπως έκαναν αυτά τα παιδιά», παραθέτοντας το βίντεο.

(Still thinking whether to Go North Cyprus? Don't waste your time! Just book the deal now and have fantastic time like these guys did). 

Αυτή η διαφήμιση εμφανίστηκε και σε Ελληνοκύπριους χρήστες των social media εξαπολύοντας επίθεση σε όσους επισκέπτονται τα κατεχόμενα μας μέρη.

Ένας Ελληνοκύπριος γράφει: «Όλοι εσείς που επιλέγετε την “Βόρεια Κύπρο” για διακοπές πώς θα νιώθατε όταν επιστρέφατε στο σπίτι σας και το βρίσκατε κατειλημμένο από σφετεριστές;»

Ενώ ένας άλλος συμπατριώτης μας σημειώνει: «Ντροπή σε όποιους κάνουν διακοπές σε κλεμμένα ξενοδοχεία. Δεν υπάρχει “Βόρεια Κύπρος”. Μόνο μια νόμιμη κυβέρνηση ισχύει η Κύπρος».

Τα σχόλια δεν έλειψαν ούτε από Τουρκοκύπριους οι οποίοι αντέδρασαν με την σειρά τους με κάποιον να γράφει: “Βόρεια Κύπρος νούμερο ένα Τουρκική”, με την κατάσταση να εκτροχιάζεται αφού Ελληνοκύπριος του έγραψε στα greekenglish  “psofo”.

Η έντονη συζήτηση είχε και συνέχεια όταν Τουρκοκύπριος ευχήθηκε στους Ελληνοκύπριους να πάνε όλοι στο διάολο «GO HELL ALL OF YOU».

Δείτε τους επίμαχους διαλόγους:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μοτοσικλέτες: Πόσα κοστίζει το ΜΟΤ και που γίνεται ο έλεγχος - Το πρόστιμο και όσα πρέπει να ξέρετε

Πότε θα γίνει η φετινή Πορεία Υπερηφάνειας - Αυξήθηκαν οι επιθέσεις εναντίων των ΛΟΑΤΙ ατόμων; - Όσα αναφέρει στο «Τ» ο Πρόεδρος της Accept ΛΟΑΤΙ

Στο «μικροσκόπιο» και πάλι οι Κεντρικές Φυλακές - Βρήκαν κινητό και κόλλες με ναρκωτικά σε κελί κρατούμενου

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Θα κινήσει διαδικασίες ο Αρχιεπίσκοπος κατά συνοδικών;

Kωνσταντίνα Ευριπίδου: Το μήνυμα που της άφησε η κόρη της στο tablet και τη συγκίνησε

Θανατηφόρο με 29χρονο στη Λάρνακα: Τι κατέδειξε η νεκροτομή για τα αίτια



Στα... χαρακώματα Νικόλας-Χρίστου: «Είναι σύμπτωση όπου βρίσκουμε το ΕΛΑΜ, βρίσκουμε και κουκουλοφόρους;» - «Μην μου φορτώνετε ευθύνες»

Στα... χαρακώματα Νικόλας-Χρίστου: «Είναι σύμπτωση όπου βρίσκουμε το ΕΛΑΜ, βρίσκουμε και κουκουλοφόρους;» - «Μην μου φορτώνετε ευθύνες»

Στην υπόθεση της Μονής Οσίου Αββακούμ επικεντρώθηκε η συζήτηση Προέδρου ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, και του Προέδρου του ΕΛΑΜ, Χρίστο Χρίστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top