Ένα κτήνος στο κελί- 45χρονος από τους Αγίους Ομολογητές με 202 βίντεο παιδικής πορνογραφίας στην κατοχή του

Ένα κτήνος στο κελί- 45χρονος από τους Αγίους Ομολογητές με 202 βίντεο παιδικής πορνογραφίας στην κατοχή του

Ο 45χρονος Κωνσταντίνος Ασσιώτης, κάτοικος Αγίων Ομολογητών, παραδέχθηκε πρόσφατα ενοχή σε κατηγορίες κατοχής παιδικής πορνογραφίας.

Εκεί που του αρμόζει, μακριά από την κοινωνία θα παραμείνει για τον επόμενο ένα χρόνο ο 45χρονος από τους Αγίους Ομολογητές.

Η υπόθεση ήρθε στην επιφάνεια το 2013, όταν η Αστυνομία, αξιολογώντας πληροφορίες οι οποίες διαβιβάστηκαν από υπηρεσίες του εξωτερικού , διενήργησε έρευνα στην οικία του 45χρονου και προέβη σε κατάσχεση ηλεκτρονικών υπολογιστών και σκληρών δίσκων, σύμφωνα με τον «Πολίτη».

Στην κατοχή του εντοπίστηκαν συνολικά 202 αρχεία βίντεο παιδικής πορνογραφίας που όπως διαφάνηκε από την ανάλυση που ακολούθησε ήταν συνολικής διάρκειας 1 ώρας και 52 λεπτών.

Αμέσως μετά την σύλληψη του ο 45χρονος ανακρίθηκε και από τότε παραδέχθηκε ότι είχε στην κατοχή του παιδικό πορνογραφικό υλικό με παιδιά ηλικίας μεταξύ 12-16 ετών.

Τα βίντεο, όπως κρίνεται αναγκαίο για σκοπούς καθορισμούς της κατάλληλης ποινής, χωρίστηκαν σε κατηγορίες αναλόγως του περιεχομένου. Τα πέντε επίπεδα απεικόνισης του πορνογραφικού υλικού αρχίζουν από το λιγότερο σοβαρό και καταλήγουν στο πλέον σοβαρό.

Ήπιας μορφής θεωρούνται οι ερωτικές πόζες παιδιών χωρίς σεξουαλική δραστηριότητα και πιο σοβαρές περιπτώσεις σαδισμού ή κτηνοβασίας.

Αυτό που σοκάρει και προβληματίζει είναι ότι στην κατοχή του 45χρονου υπήρχαν βίντεο και από τις πέντε κατηγορίες. 

Ο 45χρονος καταδικάστηκε σε 12μηνη φυλάκιση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE