Νέα έφοδος της Ελεγκτικής Υπηρεσίας στο Τμήμα Αρχαιοτήτων Πάφου

Νέα έφοδος της Ελεγκτικής Υπηρεσίας στο Τμήμα Αρχαιοτήτων Πάφου

Έφοδο, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, έκαναν σήμερα πέντε λειτουργοί της Ελεγκτικής Υπηρεσίας στο Επαρχιακό Γραφείο του Τμήματος Αρχαιοτήτων στην Πάφο, όπου προέβησαν σε εξονυχιστικούς ελέγχους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, οι λειτουργοί της Ελεγκτικής Υπηρεσίας προέβησαν σε έλεγχο στο αρχαιολογικό πάρκο (“Ψηφιδωτά”) και στους “Τάφους των Βασιλέων” στην Κάτω Πάφο, καθώς και στο τοπικό μουσείων Κουκλιών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στα Κούκλια ο έλεγχος επικεντρώθηκε σε καταγραφή αρχαιοτήτων που βρίσκονται σε υπόγειους αποθηκευτικούς χώρους, ενώ στους άλλους δύο αρχαιολογικούς χώρους (Ψηφιδωτά και Τάφοι των Βασιλέων), ο έλεγχος φαίνεται να αφορούσε κυρίως θέματα ελέγχου εισπράξεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοίνωσε σήμερα  δέσμη οκτώ μέτρων για τη στήριξη των Κυπρίων πολιτών και της οικονομίας, ως απάντηση στις επιπτώσεις που προκαλεί η πολεμική κρίση στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE