ΑΡΧΗ ΛΙΜΕΝΩΝ: 101 άτομα επέλεξαν την αποχώρηση – Το ποσό της αποζημίωσης

ΑΡΧΗ ΛΙΜΕΝΩΝ: 101 άτομα επέλεξαν την αποχώρηση – Το ποσό της αποζημίωσης

Στους 101 ανήλθε τελικά ο αριθμός των εργαζομένων που επέλεξαν την αποχώρηση από την Αρχή Λιμένων, στο πλαίσιο της διαδικασίας αποκρατικοποίησης των εμπορικών εργασιών του λιμένα Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του businessnews, η Επιτροπή Προσωπικού του Διοικητικού Συμβουλίου εξέτασε τις αιτήσεις και οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν την ερχόμενη Δευτέρα 5/9.

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες στο businessnews.com.cy 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του διαρκούς συντονισμού Λευκωσίας και Αθήνας για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό από το σημείο που είχαν διακοπεί  στο Κραν Μοντανά, όπως επίσης και της διατήρησης της περιφερειακής σταθερότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE