ΛΑΡΝΑΚΑ: Έκλεψαν 60χρονη σε Κοιμητήριο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έκλεψαν 60χρονη σε Κοιμητήριο

Πορτοφόλι με πιστωτικές κάρτες και μετρητά σε ευρώ και στερλίνες, που βρισκόταν σε τσάντα στη θέση του συνοδηγού, κλάπηκε από αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από Κοιμητήριο στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Πέμπτη (1/9) λίγο πριν τις επτά το βράδυ καταγγέλθηκε στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων από 60χρονη γυναίκα από τη Λάρνακα ότι ενώ είχε σταθμευμένο το όχημα της έξω από το Κοιμητήριο του Αγίου Γεωργίου στη Λάρνακα, άγνωστος ή άγνωστοι έσπασαν το παράθυρο του συνοδηγού και έκλεψαν από μέσα το πορτοφόλι που ήταν μέσα στην τσάντα της την οποία είχε αφήσει ανοικτή στη θέση του συνοδηγού.
 
Μέλη του Τμήματος Μικροπαραβάσεων της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου και διαπίστωσαν τη ζημιά στο παράθυρο του συνοδηγού, ενώ το αυτοκίνητο δεν ενδείκνυτο για δακτυλοσκοπικό έλεγχο.   
 
Το πορτοφόλι που κλάπηκε περιείχε πιστωτικές κάρτες, το ποσό των 50 ευρώ σε μετρητά και 40 στερλίνες.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE