ΛΑΡΝΑΚΑ: Έκλεψαν 60χρονη σε Κοιμητήριο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έκλεψαν 60χρονη σε Κοιμητήριο

Πορτοφόλι με πιστωτικές κάρτες και μετρητά σε ευρώ και στερλίνες, που βρισκόταν σε τσάντα στη θέση του συνοδηγού, κλάπηκε από αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από Κοιμητήριο στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Πέμπτη (1/9) λίγο πριν τις επτά το βράδυ καταγγέλθηκε στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων από 60χρονη γυναίκα από τη Λάρνακα ότι ενώ είχε σταθμευμένο το όχημα της έξω από το Κοιμητήριο του Αγίου Γεωργίου στη Λάρνακα, άγνωστος ή άγνωστοι έσπασαν το παράθυρο του συνοδηγού και έκλεψαν από μέσα το πορτοφόλι που ήταν μέσα στην τσάντα της την οποία είχε αφήσει ανοικτή στη θέση του συνοδηγού.
 
Μέλη του Τμήματος Μικροπαραβάσεων της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου και διαπίστωσαν τη ζημιά στο παράθυρο του συνοδηγού, ενώ το αυτοκίνητο δεν ενδείκνυτο για δακτυλοσκοπικό έλεγχο.   
 
Το πορτοφόλι που κλάπηκε περιείχε πιστωτικές κάρτες, το ποσό των 50 ευρώ σε μετρητά και 40 στερλίνες.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE