ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκανε «φτερά» μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα – Ήταν κλειδωμένη λέει ο 37χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκανε «φτερά» μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα – Ήταν κλειδωμένη λέει ο 37χρονος

Υπόθεση κλοπής μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας που ανήκει σε εταιρεία ενοικιάσεως διερευνά η Αστυνομία Λεμεσού. Ήταν κλειδωμένη και παρκαρισμένη λέει ο 37χρονος ενοικιαστής.

Σε καταγγελία στο ΤΑΕ Λεμεσού προχώρησε την Κυριακή (04/09) 37χρονος επισκέπτης από την Ρωσία ο οποίος ήρθε στην χώρα μας για διακοπές.

Συγκεκριμένα, ο παραπονούμενος ανέφερε στα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού πως κατά τις πρωινές ώρες της Κυριακής (04/09) κλάπηκε η μοτοσικλέτα αξίας 5,500 χιλιάδων ευρώ που είχε ενοικιάσει.

Ο 37χρονος στην κατάθεση του ανέφερε επίσης πως πρόκειται για μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα και μάλιστα πως την είχε σταθμεύσει και την είχε κλειδώσει στην Οδό Βεργίνας στη Λεμεσό.

Η μοτοσικλέτα φέρει αριθμούς εγγραφής MKA979 είναι μάρκας KTM-C2 χρώματος μαύρο. Να σημειώσουμε πως η μηχανή ανήκει σε εταιρεία ενοράσεως στην Λεμεσό.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Κόστα: Κυπριακό, Τουρκία και ευρωπαϊκός προϋπολογισμός

Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Κόστα: Κυπριακό, Τουρκία και ευρωπαϊκός προϋπολογισμός

Στα θέματα που θα απασχολήσουν την αυριανή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE