ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Το χειρότερο καλοκαίρι στον τουρισμό

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Το χειρότερο καλοκαίρι στον τουρισμό

Ανησυχία προκαλεί η μείωση στις κρατήσεις σε ξενοδοχεία φέτος το καλοκαίρι στα κατεχόμενα, σε σύγκριση με τους προηγούμενους μήνες αλλά και τις αρχικές εκτιμήσεις, σύμφωνα με την “Κίπρις”.

Με πρωτοσέλιδο τίτλο “Το χειρότερο καλοκαίρι στον τουρισμό” γράφει ότι, συγκριτικά με την τουριστική περίοδο 2012 - 2016, το φετινό καλοκαίρι ήταν το χειρότερο ενώ σημειώθηκε και το χαμηλότερο ποσοστό πληρότητας στα ξενοδοχεία, που φτάνει το 58%.

Σύμφωνα με στοιχεία, το 2012 η πληρότητα έφτασε το 63%, το 2013 το 68% το 2014 το 65% και το 2015 το 66%.

Η πληρότητα στα πέντε αστέρων ξενοδοχεία κατά το μήνα Αύγουστο έφτασε το 71% ενώ στις άλλες κατηγορίες ξενοδοχείων η πληρότητα έφτασε το 56%.

Το μεγαλύτερο ποσοστό πληρότητας σημειώθηκε τον Ιούλιο, σε ξενοδοχειακές μονάδες στην κατεχόμενη Αμμόχωστο με 88,1% ενώ το χαμηλότερο στην κατεχόμενη Μόρφου με 9,7%.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top