ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πήρε φωτιά το όχημα του πρώην Δημάρχου της Λευκωσίας – Έρευνες για τα αίτια από την ηλεκτρομηχανολογική υπηρεσία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πήρε φωτιά το όχημα του πρώην Δημάρχου της Λευκωσίας – Έρευνες για τα αίτια από την ηλεκτρομηχανολογική υπηρεσία

Φωτιά πήρε γύρω στις 12:10 το μεσημέρι της Δευτέρας (05/09) το όχημα του πρώην Δημάρχου της Λευκωσίας Μιχαλάκη Ζαμπέλα.

Συγκεκριμένα, το ηλεκτρικό όχημα που οδηγούσε ο πρώην Δήμαρχος Λευκωσίας κ.Ζαμπέλα ενώ ήταν σταθμευμένο στην Οδό Κυπράνορος πήρε φωτιά.

Ο πρώην Δήμαρχος στάθμευσε σε κάποιο σημείο για να πάρει κάτι το οποίο χρειαζόταν και ξαφνικά το όχημα του άρχισε να καίγεται. Όπως μας αναφέρθηκε η φωτιά κατασβέστηκε από περιοίκους που αντιλήφθηκαν την φωτιά πριν ακόμη φτάσει στην σκηνή η Πυροσβεστική.

Στην σκηνή μετέβηκαν μέλη της Πυροσβεστικής ενώ κλήθηκαν και μέλη της ηλεκτρομηχανολογική υπηρεσία έτσι ώστε να ερευνήσουν τα ακριβή αίτια της φωτιάς.

Εικάζεται πως η πιθανή αιτία της φωτιάς στο αυτοκίνητο του πρώην Δημάρχου οφείλεται σε ηλεκτρολογικό πρόβλημα.

Να σημειώσουμε πως από την φωτιά το όχημα καταστράφηκα ολοσχερώς.

*Φωτογραφία Αρχείου 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE