Αλεξία - Αριστοτέλους: Τελικά ποια κατάφερε να κλείσει την πρώτη βδομάδα με πλατύ χαμόγελο;

Αλεξία - Αριστοτέλους: Τελικά ποια κατάφερε να κλείσει την πρώτη βδομάδα με πλατύ χαμόγελο;

Οι δύο παρουσιάστριες δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα όσον αφορά στα νούμερα...

Σε θρίλερ γερών νεύρων εξελίσσεται η απογευματινή ζώνη, αφού οι δύο παρουσιάστριες καθημερινά θέλουν να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Κι ενώ η εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα», αλλά και στο Mega η εκπομπή «Όλα Για Σένα» είναι σε αναβρασμό, με εκλεκτούς καλεσμένους, προσθήκες παιχνιδιών και καινοτομίες, την Τετάρτη (31/9) ο ΑΝΤ1 κατάφερε να τις νικήσει με την επανάληψη της σειράς «Φίλα το βάτραχό σου» και την βραζιλιάνική μεταγλωττισμένη τηλενουβέλα «Πάθος για εξουσία». 

Την Πέμπτη το Alpha κατάφερε να επικρατήσει στο σύνολό, με την Χριστιάνα Αριστοτέλους να συγκεντρώνει στο σύνολο 20,2% ξεπερνώντας την Αλεξία Αναστασίου η οποία μέσο όρο έφτασε στο 18,9%. 

Την δε Παρασκευή, 5/9, η Χριστιάνα Αριστοτέλους είχε καλεσμένο τον Λούη Πατσαλίδη, με τον οποίο κατάφερε να κάνει την διαφορά και να μεγαλώσει τον πήχη από την Αλεξία Αναστασίου. 

Διαβάστε επίσης:Νέα μεγάλη ανατροπή στην απογευματινή ζώνη! Ποιο κανάλι πανηγυρίζει;

 Αναπάντεχο χαστούκι σε Αλεξία και Αριστοτέλους! Ποιος κατατρόπωσε σε νούμερα Mega και Alpha;

Η μεγάλη ανατροπή! Δεν φαντάζεστε ποια είναι η νικήτρια στη μάχη Αριστοτέλους - Αλεξίας!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Η ανακοίνωση για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το «Κράτος Μαφία» δεν άνοιξε απλώς μια νέα συζήτηση γύρω από τη διαφθορά και τη διαπλοκή στην Κύπρο. Άνοιξε ένα μέτωπο πολιτικής σύγκρουσης με βαθιές θεσμικές προεκτάσεις, φέρνοντας αντιμέτωπα τα δύο μεγαλύτερα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, επαναφέροντας στο προσκήνιο ερωτήματα για τη λειτουργία των θεσμών, τη λογοδοσία και την εμπιστοσύνη των πολιτών, προς το κράτος δικαίου.