Ο Γιοχάνες Χαν θα είναι ο απεσταλμένος της Φον ντερ Λάιεν στην Κύπρο
Τον διορισμό του Γιοχάνες Χαν ως ειδικού απεσταλμένου της Προέδρου της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για θέματα Κυπριακού, ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Οι οικείοι του 25χρονου που πέθανε στο τραγικό ατύχημα που σημειώθηκε στις 07:30 το πρωί (06/09), ενημερώθηκαν για τα άσχημα μαντάτα.
Ως γνωστόν ο νεαρός έχασε τη ζωή του όταν κατευθυνόμενος από την λεωφόρο Μακαρείου προς την λεωφόρο Λεμεσού (λίγο πριν από το Hilton), οδηγός αυτοκινήτου του ανέκοψε το δρόμο κάνοντας παράνομα στροφή προς τα δεξιά.
Η σύγκρουση ήταν βίαιη με αποτέλεσμα τον θάνατο του νεαρού, ο οποίος δεν φορούσε κράνος.
Η οδηγός του οχήματος, σε βάρος της οποίας εκδίδεται ένταλμα σύλληψης (όπως σας ενημερώσαμε προηγουμένως), είναι σε κατάσταση σοκ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Μόλις πάρει εξιτήριο αναμένεται να εκτελεστεί το ένταλμα, ούτως ώστε να δώσει τις δικές τις θέσεις για το ατύχημα.
Διαβάστε επίσης:
ΛΕΥΚΩΣΙΑ : Σοβαρό τροχαίο στην Λεωφόρο Λεμεσού με μοτοσυκλέτα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις