ΖΗΝΟΒΙΑ: Δέκα σπάνιες φωτογραφίες από το ξακουστό ναυάγιο της Κύπρου - H στιγμή της βύθισης

ΖΗΝΟΒΙΑ: Δέκα σπάνιες φωτογραφίες από το ξακουστό ναυάγιο της Κύπρου - H στιγμή της βύθισης

Μόλις 1,4 χιλιόμετρα ανοιχτά της ακτής της Λάρνακας, βαθμολογείται ως ένα από τα 10 καλύτερα σημεία για ναυαγιοκατάδυση στον κόσμο.

Η Ζηνοβία, ένα Σουηδικό οχηματαγωγό 172 μέτρων τύπου Ρο-Ρο, φορτωμένο με 108 νταλίκες βυθίστηκε το 1980.

Η ιστοσελίδα Cyprus from Air φέρνει στο φως 10 σπάνιες φωτογραφίες του πλοίου από το εσωτερικό του αλλά και κατά την διάρκεια της βύθισης του. 

Τέλος όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, υπήρχαν 2 πανομοιότυπα πλοία με το Ζηνοβία, το Αριάδνη και το Αλεξάνδρια.

Δείτε τις φωτογραφίες 











Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE