«Βουτιά» στα νούμερα για την ξανθιά παρουσιάστρια! Θρίλερ για γερά νεύρα το νέο της ξεκίνημα!

«Βουτιά» στα νούμερα για την ξανθιά παρουσιάστρια! Θρίλερ για γερά νεύρα το νέο της ξεκίνημα!

Πλέον ανταγωνίζεται την διάδοχό της, αλλά και τις επαναλήψεις...

Η δεύτερη βδομάδα για την εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» δεν ξεκίνησε καλά… Τα νούμερα τηλεθέασης για την Χριστιάνα Αριστοτέλους είναι απογοητευτικά για την Δευτέρα (5/9). 

Η παρουσιάστρια του Alpha, παρόλο που είχε ως καλεσμένο ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της κυπριακής, αλλά και ελληνικής showbiz, τον Αντρέα Λέοντα δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης. 

Πρώτη στην απογευματινή ζώνη έκλεισε η Αλεξία Αναστασίου, με σύνολο 20,9% για την εκπομπή «Όλα Για Σένα». Με ελάχιστη διαφορά ο ΑΝΤ1, ο οποίος απέσπασε στο σύνολό του το ποσοστό του 20,5%, ενώ η Χριστιάνα Αριστοτέλους έφτασε τρίτη και καταϊδρωμένη στον αγώνα της τηλεθέασης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι την Παρασκευή (2/9) βρισκόταν στην πρώτη θέση της απογευματινής ζώνης, συγκεντρώνοντας τα ψηλότερα νούμερα για το κανάλι των Λατσιών.


 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE