ΛΕΜΕΣΟΣ: «Μαντάμ» πίσω από τις εκδιδόμενες Ουκρανές στον Άγιο Νικόλαο

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Μαντάμ» πίσω από τις εκδιδόμενες Ουκρανές στον Άγιο Νικόλαο

Γυναίκα φέρεται να είναι εγκέφαλος του κυκλώματος πορνείας στην περιοχή Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξετάζουν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, η εν λόγω γυναίκα φέρεται να είναι αλλοδαπή και η... εμπνεύστρια της «επιχείρησης».

 Με απλά λόγια, οι δυο άνδρες που συνελήφθησαν την Δευτέρα (05/09) και εναντίον των οποίων εκδόθηκε διάταγμα 8ήμερης κράτησης (06/09), εκτελούσαν χρέη φρουρών.

Τα δυο αυτά άτομα, ρωσικής καταγωγής, φέρονται να ήταν και οι «δεσμοφύλακες» των Ουκρανών εκδιδόμενων κοπέλων. Ήταν και οι «ταμείες» της επιχείρησης.

Στο διαμέρισμα που εκδίδονταν οι εν λόγω κοπέλες, βρισκόταν και ένα ανήλικο παιδί. Η μητέρα του, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν η εν λόγω κυρία που είχε στήσει το κύκλωμα πορνείας.

Διαβάστε ακόμη: 

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες στους δύο «πάτρωνους» που εξέδιδαν 24χρονη και 28χρονη μέσω «ροζ αγγελιών»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κύκλωμα μαστροπών εντόπισε η Αστυνομία – Τους έκλεισαν ραντεβού από τις ροζ αγγελίες

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE