ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Σε πολυτραυματισμό οφείλεται ο θάνατος του X. Κωνσταντίνου – Δεν θα τον έσωζε ούτε το κράνος

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Σε πολυτραυματισμό οφείλεται ο θάνατος του X. Κωνσταντίνου – Δεν θα τον έσωζε ούτε το κράνος

Σε πολυτραυματισμό οφείλεται ο θάνατος του άτυχου 25χρονου Χριστόφορου Κωσταντίνου από τη Λευκωσία που έχασε την ζωή του την Τρίτη 6/9 σε δυστύχημα στη Λεωφόρο Μακαρίου, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Όπως ανέφερε στο ThemaOnline η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης  που διενεργήθηκε το πρωί της Τετάρτης 7/9, ο θάνατος του άτυχου 25χρονου οφείλεται σε πολυτραυματισμό του, συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος, ενώ ούτε το κράνος θα μπορούσε να του σώσει τη ζωή. 

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνου φέρει πολλαπλά τραύματα σε όλο του σώμα. Δυστυχώς ο νεαρός τραυματίστηκε στο στέρνο, στον θώρακα, στις καρωτίδες και στους ώμους. Από την βίαιη σύγκρουση ο 25χρονος εκτινάχτηκε και προσγειώθηκε στο έδαφος όπου βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Να σημειώσουμε πως το θύμα δεν φέρει κατάγματα στο κρανίο, κάτι που σύμφωνα με την ιατροδικαστή οδηγεί στο συμπέρασμα πως ούτε το κράνος θα μπορούσε να του σώσει τη ζωή.

Διαβάστε ακόμη: 

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Εκτελείται το ένταλμα σύλληψης σε βάρος της 35χρονης – Η νεκροτομή ρίχνει φως

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ο Χριστόφορος Κωνσταντίνου το θύμα του τροχαίου – Σε κατάσταση σοκ η οδηγός

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έχασε την ζωή του ο οδηγός της μοτοσυκλέτας - Πληροφορίες για σοβαρό τραυματισμό άλλου ατόμου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Ένταλμα σύλληψης σε βάρος της οδηγού – «Έκοψε» παράνομα το δρόμο – Σε 25χρονο η μοτοσικλέτα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ​

ΛΕΥΚΩΣΙΑ : Σοβαρό τροχαίο στην Λεωφόρο Λεμεσού με μοτοσυκλέτα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.