Άγριος καβγάς στο κεντρικό δελτίο του MEGA για την Διζωνική - Σε ρόλο διαιτητή ο Φουρλάς (VIDEO)

Άγριος καβγάς στο κεντρικό δελτίο του MEGA για την Διζωνική - Σε ρόλο διαιτητή ο Φουρλάς (VIDEO)

Άγρια κόντρα ξέσπασε στο κεντρικό δελτίο του MEGA μεταξύ των δυο πολιτικών σχολιαστών Χρίστου Ιακώβου και Χρίστου Γεωργίου αναφορικά για την ΔΔΟ.

Αφορμή για να ξεσπάσει ο καβγάς στο δελτίο στάθηκαν οι δηλώσεις του Νομικού Πόλυ Πολυβίου μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας για το κυπριακό, ο οποίος δήλωσε στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ, ότι είμαστε μακριά από την λύση του Κυπριακού. 

Συγκεκριμένα ο Χρίστος Ιακώβου ανέσυρε ένα βιβλίο του Πόλυ Πολυβίου "Τα τρία λάθη του Μακαρίου",  όπου ο νομικός αναφέρεται μέσα για την συμφωνία του 1977 με την Διζωνική. 

Κατά την διάρκεια ο κ. Γεωργίου δυσανασχετούσε και έκανε γκριμάτσες, αναφερόμενος για παρελθοντολογία από τον κ. Ιακώβου και τόνισε ότι πλέον πρέπει να βλέπουμε το μέλλον. 

Δείτε το βίντεο  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του 28χρονου Χαράλαμπου Κωμοδρόμου, ο οποίος εντοπίστηκε αναίσθητος το πρωί της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου στην Πάφο.

BEST OF TOTHEMAONLINE