Λατσιά: Στις περιφράξεις ακόμα ένα έργο μεγάλης κατασκευαστικής εταιρείας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Λατσιά: Στις περιφράξεις ακόμα ένα έργο μεγάλης κατασκευαστικής εταιρείας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έργο της εταιρείας που βρίσκεται στη Λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη στα Λατσιά έχει μείνει στις περιφράξεις εδώ και αρκετό καιρό.

Ψίθυροι στην κατασκευαστική βιομηχανία της Κύπρου κάνουν λόγο για αδικαιολόγητη καθυστέρηση σε έργο της K. Athienitis Contractors-Developers Public Ltd που βρίσκεται σε περίοπτη θέση στα Λατσιά, και πιο συγκεκριμένα στη συμβολή των Λεωφόρων Γιάννου Κρανιδιώτη και Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, το οποίο εδώ και αρκετό καιρό δεν φαίνεται να προχωρά.

Ενώ το τεμάχιο γης έχει περιφραχτεί όπως προνοεί η νομοθεσία και ταυτόχρονα γερανός με το λογότυπο της εταιρείας βρίσκεται στο σημείο, η κατασκευή δεν προχωρά όπως θα περίμενε κανείς.

Μάλιστα το τεμάχιο μοιάζει με εγκαταλελειμμένο έργο καθώς η περίφραξη στο σημείο είναι ζωγραφισμένη από γκράφιτι.

Αποτελεί μυστήριο το γεγονός ότι μια εταιρεία που έχει πάρει εκατομμύρια ευρώ σε χρηματοδότηση από συγκεκριμένη τράπεζα αλλά και από το επενδυτικό ταμείο της CYTA ή πιο σωστά από το Δ.Σ. Κιττή, να έχει παρατήσει έργα στη μέση, με πρώτο και καλύτερο το Mall στη Λακατάμια.

Να σημειώσουμε, πως ενώ προσπαθήσαμε δύο φορές να επικοινωνήσουμε με την K. Athienitis Contractors-Developers Public Ltd ώστε να πάρουμε πληροφορίες και να ακουστεί και η δική της θέση, δεν κατέστη δυνατόν, καθώς κανένας υπεύθυνος δεν βγήκε στο τηλέφωνο ώστε να μας διαφωτίσει για τα σχέδια της εταιρείας.  

Του Χαράλαμπου Ζάκου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

LIVE: Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

Φλέγεται για 10η μέρα η Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σκληρύνει τα αντίποινά του. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ