Ηχηρή αποχώρηση από τον ΑΝΤ1 Κύπρου! Γνωστός δημοσιογράφος έδωσε την παραίτησή του

Ηχηρή αποχώρηση από τον ΑΝΤ1 Κύπρου! Γνωστός δημοσιογράφος έδωσε την παραίτησή του

Εδώ και αρκετούς μήνες στους τηλεοπτικούς σταθμούς του νησιού γίνεται ο «κακός χαμός». Κόσμος πάει κι έρχεται, προσλήψεις, παραιτήσεις και απολύσεις είναι πλέον συχνό φαινόμενο.

Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού

Μετά λοιπόν την παραίτηση «βόμβα» της Άντρης Δανιήλ από το Sigma πριν από 10 περίπου μέρες, άλλη μια «ηχηρή» αποχώρηση έρχεται στον ΑΝΤ1 Κύπρου. Παρελθόν μετά από 8 χρόνια στον σταθμό αποτελεί ο καλός συνάδελφος Λούκας Φέσιας, αφού έδωσε την παραίτησή του στην διεύθυνση του σταθμού.

Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα παιδιά στο χώρο, εργατικός, επαγγελματίας στο μέγιστο βαθμό και το κενό που αφήνει είναι σίγουρα δυσαναπλήρωτο για τον ΑΝΤ1, σε μια περίοδο που οι καλοί δημοσιογράφοι είναι δυσεύρετοι.

Δεν γνωρίζουμε για τους λόγους που τον οδήγησαν στο να υποβάλει την παραίτησή του, το μόνο σίγουρο είναι πως οι διευθυντές των υπόλοιπων τηλεοπτικών σταθμών, θα τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, καθώς πολλοί είναι αυτοί που θα επιδιώξουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους 

Image result for ΛΟΥΚΑΣ ΦΕΣΙΑΣ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.